Image
09/04/2008

De pittigste kaas van Zwitserland

Kan kaas voor jou niet kruidig genoeg zijn? Appenzeller wordt gemaakt met melk van Zwitserse bruine koeien en wordt regelmatig ondergedompeld in een pekelbad met een geheim kruidenmengsel.
 Er zijn drie soorten: de Classic (drie maanden gerijpt), de Surchoix (vier maanden) en de Extra (zes maanden). En dat heerlijk cheesy sfeertje vol jodelende Alpenfolklore dat rond de kaas hangt, maakt het natuurlijk extra smakelijk.

Info : www.appenzeller.ch

(HDP)


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Studente brengt single uit over partnergeweld

Louise Defauw uit Tielt brengt – onder de alias Mary Lou – een single uit die de aandacht [...]

10/03/2021

Twitter bant binnenkort desinformatie omtrent coronavaccinaties

Twitter kondigt aan hard te zullen optreden tegen accounts die herhaaldelijk verkeerde informatie publiceren [...]

10/03/2021

Student wil via enquête peilen naar kwaliteit van studentenjobs

De VUB-student Zakaria Ouaday voert - in het kader van zijn Masterproef – een grootschalig onderzoek [...]

09/03/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84