Image
09/04/2008

De pittigste kaas van Zwitserland

Kan kaas voor jou niet kruidig genoeg zijn? Appenzeller wordt gemaakt met melk van Zwitserse bruine koeien en wordt regelmatig ondergedompeld in een pekelbad met een geheim kruidenmengsel.
 Er zijn drie soorten: de Classic (drie maanden gerijpt), de Surchoix (vier maanden) en de Extra (zes maanden). En dat heerlijk cheesy sfeertje vol jodelende Alpenfolklore dat rond de kaas hangt, maakt het natuurlijk extra smakelijk.

Info : www.appenzeller.ch

(HDP)


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Gentse student krijgt twee jaar met uitstel voor gefilm in douches

Een bewoner van studenthome Vermeylen in Gent heeft twee jaar celstraf met uitstel gekregen voor het [...]

02/03/2021

Krijtcirkels op Gents Sint-Pietersplein moeten afstand garanderen

De feesttaferelen op het Sint-Pietersplein van Gent afgelopen week krijgen een staartje. Stad Gent zal [...]

02/03/2021

Tiktokker gebruikt Excel op de perfecte match te vinden

Wie zegt er dat je ervaring en instinct nodig hebt bij het daten? Tiktok-gebruiker Jenny uit San Francisco [...]

28/02/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84