Image
09/04/2008

De pittigste kaas van Zwitserland

Kan kaas voor jou niet kruidig genoeg zijn? Appenzeller wordt gemaakt met melk van Zwitserse bruine koeien en wordt regelmatig ondergedompeld in een pekelbad met een geheim kruidenmengsel.
 Er zijn drie soorten: de Classic (drie maanden gerijpt), de Surchoix (vier maanden) en de Extra (zes maanden). En dat heerlijk cheesy sfeertje vol jodelende Alpenfolklore dat rond de kaas hangt, maakt het natuurlijk extra smakelijk.

Info : www.appenzeller.ch

(HDP)


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

NASA biedt studenten 17.000 dollar om te helpen bij maanmissie

Midden in de voorbereidingen voor de Artemis-maanmissie heeft NASA Amerikaanse studenten om hulp gevraagd [...]

24/08/2023

Student ontwikkelt software die gebarentaal vertaalt

Door de automatisch gegenereerde teksten van ChatGPT en de door kunstmatige intelligentie samengestelde [...]

23/08/2023

Vlaamse student maakt businessplan voor cannabishandel

Een economiestudent uit De Panne werd onlangs veroordeeld tot zes maanden met uitstel voor drugshandel. [...]

17/08/2023

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84