Image
09/04/2008

De pittigste kaas van Zwitserland

Kan kaas voor jou niet kruidig genoeg zijn? Appenzeller wordt gemaakt met melk van Zwitserse bruine koeien en wordt regelmatig ondergedompeld in een pekelbad met een geheim kruidenmengsel.
 Er zijn drie soorten: de Classic (drie maanden gerijpt), de Surchoix (vier maanden) en de Extra (zes maanden). En dat heerlijk cheesy sfeertje vol jodelende Alpenfolklore dat rond de kaas hangt, maakt het natuurlijk extra smakelijk.

Info : www.appenzeller.ch

(HDP)


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Muzikale thesis? Doe mee aan de VI.BE scriptieprijs

Studeer je aan een Vlaamse of Brusselse hogeschool of universiteit en koos je een scriptie-onderwerp [...]

23/06/2023

Dit is het mooiste universiteitsgebouw van België

Opleidingsbedrijf The Knowledge Academy maakte een top-10 van de mooiste universiteitsgebouwen van Europa. [...]

16/06/2023

Tiende editie van 'Kunst op de Campus' in Antwerpen

Nog tot 2 juli heeft in Antwerpen de tiende editie van Kunst op de Campus plaats, een samenwerking tussen [...]

09/06/2023

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84