Image
09/04/2008

De pittigste kaas van Zwitserland

Kan kaas voor jou niet kruidig genoeg zijn? Appenzeller wordt gemaakt met melk van Zwitserse bruine koeien en wordt regelmatig ondergedompeld in een pekelbad met een geheim kruidenmengsel.
 Er zijn drie soorten: de Classic (drie maanden gerijpt), de Surchoix (vier maanden) en de Extra (zes maanden). En dat heerlijk cheesy sfeertje vol jodelende Alpenfolklore dat rond de kaas hangt, maakt het natuurlijk extra smakelijk.

Info : www.appenzeller.ch

(HDP)


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Koffie geanalyseerd voor studenten

We weten allemaal dat studenten regelmatig hun portie cafeïne krijgen. Je staat ermee op, je neemt het [...]

07/03/2023

The Messy Chef, een succes voor koelkastrestjes

Misschien wel het beste wat er bestaat voor studenten; koken met restjes uit de frigo. Of je ze steelt [...]

06/03/2023

Broodjeszaak Tonton Garby uit Brussel gaat viraal op Tiktok

Een video met meer dan 2,4 miljoen views en 500.000 likes, en dat over een Belgische broodjeszaak. Tonton [...]

05/03/2023

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84