Image
27/03/2008

Petits Plezierkes bij McDonald's

Ook jongedames die op hun lijn letten, smullen wel eens graag bij McDonald's. Daar heeft de hamburgergigant handig op ingespeeld met de Petits Plezierkes , hamburgers op kleiner formaat die regelmatig zullen verkrijgbaar zijn in verschillende smaken.


De rij plezierkes werd geopend door de Petit Chicken Fijne Kruiden.

Info : www.mcdonalds.be

 

Bretoense kaas light

 

Les Recettes de Madame Loïk staat voor opgeklopte smeerkaas uit Bretagne. Daar worden dan lekkernijen als sjalot, bieslook, zalm, noten of fijne kruiden aan toegevoegd. De nieuwste variant die de Bretoense madame uit haar karntonnen heeft getoverd, is de lightversie, met 40% minder vet.

Info : www.paysanbreton.com

De pittigste kaas van Zwitserland

 

Kan kaas voor jou niet kruidig genoeg zijn? Appenzeller wordt gemaakt met melk van Zwitserse bruine koeien en wordt regelmatig ondergedompeld in een pekelbad met een geheim kruidenmengsel. Er zijn drie soorten: de Classic (drie maanden gerijpt), de Surchoix (vier maanden) en de Extra (zes maanden). En dat heerlijk cheesy sfeertje vol jodelende Alpenfolklore dat rond de kaas hangt, maakt het natuurlijk extra smakelijk.

Info : www.appenzeller.ch

(HDP)
  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Antarctica-expo sensibiliseert jongeren voor klimaatverandering

Naar aanleiding van de 125ste verjaardag van de eerste Belgische Antarctische Expeditie aan boord van [...]

01/01/2024

Cast van '2DEZIT' nam les over bij Universiteit Antwerpen

Op maandag 23 oktober viel de cast van 2DEZIT de les 'Bronnen en Beginselen van het Recht' binnen [...]

19/12/2023

Dit zijn de winnaars van de News City Academy Awards

Voor het tweede jaar op rij organiseerde News City, de samenwerking tussen de nieuwsredacties van HLN/Het [...]

17/12/2023

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84