Image
27/03/2008

Petits Plezierkes bij McDonald's

Ook jongedames die op hun lijn letten, smullen wel eens graag bij McDonald's. Daar heeft de hamburgergigant handig op ingespeeld met de Petits Plezierkes , hamburgers op kleiner formaat die regelmatig zullen verkrijgbaar zijn in verschillende smaken.


De rij plezierkes werd geopend door de Petit Chicken Fijne Kruiden.

Info : www.mcdonalds.be

 

Bretoense kaas light

 

Les Recettes de Madame Loïk staat voor opgeklopte smeerkaas uit Bretagne. Daar worden dan lekkernijen als sjalot, bieslook, zalm, noten of fijne kruiden aan toegevoegd. De nieuwste variant die de Bretoense madame uit haar karntonnen heeft getoverd, is de lightversie, met 40% minder vet.

Info : www.paysanbreton.com

De pittigste kaas van Zwitserland

 

Kan kaas voor jou niet kruidig genoeg zijn? Appenzeller wordt gemaakt met melk van Zwitserse bruine koeien en wordt regelmatig ondergedompeld in een pekelbad met een geheim kruidenmengsel. Er zijn drie soorten: de Classic (drie maanden gerijpt), de Surchoix (vier maanden) en de Extra (zes maanden). En dat heerlijk cheesy sfeertje vol jodelende Alpenfolklore dat rond de kaas hangt, maakt het natuurlijk extra smakelijk.

Info : www.appenzeller.ch

(HDP)
  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Standaard Boekhandel lanceert #YA-Underground

In de kelderverdieping van de Leuvense Standaard Boekhandel op het Rector de Somerplein is #YA-Underground [...]

04/10/2023

Buitenlandplannen? Vertrek niet zonder internationale studentenkaart ISIC

Dit academiejaar van plan om te gaan studeren of reizen in het buitenland? Vertrek dan niet zonder een [...]

01/10/2023

Deze verzekeringen heb je als student nodig

Sta je op het punt om op kot te gaan in een van de Belgische studentensteden? Tijd om uit te zoeken welke [...]

29/09/2023

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84