Image
10/02/2003

Kaastaart met saus van Kriek

Zin gekregen in Kriek Belle-Vue na je bezoek aan Music Planet? Probeer deze kaastaart eens. Terwijl je een taartbodem afbakt (kant-en-klaar of zelf gemaakt met 150 g gistdeeg) week je 50 g rozijnen in Kriek.

Bedek de bodem met 150 g in plakken gesneden oude kaas. Leg daarop een laagje geweekte rozijnen, dan weer een laag van 150 g kaas, en daarop nogmaals rozijnen.

De bovenste laag wordt 150 g in plakken gesneden jonge kaas. 30 minuten bakken in de oven op 150 graden, en laten afkoelen. Koud serveren met de Krieksaus: bier koken en lichtjes inbinden met arrowroot (fancy alternatief voor maïzena), eventueel licht suikeren. Alles koud serveren, en uiteraard een goeie Kriek bij schenken.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Brusselse studenten mogen dineren in de bovenste bol van het Atomium

Slecht nieuws en goed nieuws voor de Brusselse studenten. Slecht nieuws: met pijn in het hart deelt de [...]

08/09/2020

Academiejaar start zonder Student Kick-Off

We beginnen het academiejaar met slecht nieuws. Het aftrappen van het studentenleven gebeurt zonder de [...]

02/09/2020

Het einde van een tijdperk: Internet Explorer wordt opgedoekt

Na 25 jaar trekt Microsoft de stekker uit Internet Explorer. De browser was ooit de standaardbrowser [...]

23/08/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84