Image
29/05/2008

Antwerpse Hogeschool kookt 3-sterrenmaaltijd voor studenten

De Karel de Grote Hogeschool uit Antwerpen heeft een wedstrijd georganiseerd om de studenten te soigneren tijdens de zware examenperiode. De winnaar kreeg van een professionele chef-kok een driesterrenmaaltijd voorgeschoteld.

“Eten is belangrijk tijdens de blokperiode. Een goede blokplanning impliceert tijd om te eten, maar niet elke student heeft tijd om te koken”, verklaart de dienst studentenvoorzieningen van de Karel de Grote Hogeschool. Studenten die zo'n culinair cadeautje wel zouden appreciëren, konden tot 20 mei een foto of filmpje met enkele overtuigende argumenten aan de dienst geven. Uit alle inzendingen werden vijf genomineerden geselecteerd. Een poll maakte uiteindelijk duidelijk dat Hanne Mertens de CHEF KOT het meest verdiende.

(SVR)


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Online-jongerendebat tegen seksuele intimidatie

Vandaag schieten vijfhonderd jongeren in actie op het ‘J500'-event van Plan International [...]

09/02/2021

Betere examenresultaten ondanks pandemie

Cijfers van Hogeschool Odisee onthullen dat hun studenten tijdens de examenperiode van januari 2021 [...]

08/02/2021

Real Bodies: Echte lichamen, echt de moeite!

“I see dead people”, zei het jonge kereltje in de film The Sixth Sense, twintig jaar geleden. [...]

03/02/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84