Image
21/01/2010

Pitavlees is niet wat je denkt…

Na een avondje feesten, smaakt niets beter dan een stevige pita. Maar wat draaien ze precies allemaal in dat broodje?

 

Voor een onderzoek bezocht het Nederlandse televisieprogramma Keuringsdienst van Waarde tien pitazaken in Amsterdam. Daar namen ze telkens een staaltje van het vlees mee om nadien het DNA van elk stukje te bestuderen in een labo. En wat bleek? Slechts één bestond voor de volle honderd procent uit lamsvlees, zoals zou moeten. De negen andere waren een mix van lamsvlees met kippen-, kalkoen-, varken- of rundsvlees. Wie meer wil weten, kan vanavond kijken naar de volledige aflevering van het programma, om 20.30u op Nederland 3.
 
(SVR)
 

  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Studente verkozen tot beste Junior Champagne Sommelier

Op de voorbije Horeca Expo in Gent won studente Kato Van Dijck de prijs van beste Junior Champagne Sommelier. [...]

13/04/2023

Hogeschool Gent lanceert AI-opleiding voor marketeers

Sinds januari biedt het Opleidingscentrum Marketing van Hogeschool Gent een nieuwe opleiding aan over [...]

10/04/2023

Deze vier filmstudenten krijgen een VAF Wildcard

Op het voorbije Kortfilmfestival Leuven zijn door het Vlaams Audiovisueel Fonds voor de 18de keer de [...]

05/04/2023

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84