Image
03/03/2010

Vier nieuwe cocktails met J&B

Je hebt vast gelezen dat J&B eind vorig jaar een exclusieve party heeft georganiseerd in Ushuaia, aan het einde van de wereld. Daar werd een kwartet nieuwe cocktails gelanceerd, op basis van de vier natuurelementen. De J&B Earth is een warme kruidencocktail voor in de winter, de J&B Water is blauw als de oceaan, de J&B Air doet het eenvoudig luchtig met vanillelikeur en stukjes citroenzeste (geraspte schil zonder wit), en de J&B Fire steekt de vlam in de pijp in dankzij besprenkeling met chilipepervlokjes.

 

Info: www.guido.be/j&b
 

Even fruitig, minder suiker

 
Het rozige melkdrankje Fristi heeft een make-over gekregen, zodat er voortaan 40% minder suiker in zit. In calorieën gerekend, is een glas Fristi nu niet energierijker dan een glas halfvolle melk. Bovendien zit er voortaan ook evenveel calcium in.
 
 
Espressomachine met schuimdouche
 
Wil je je suikertante of -nonkel een dikke vijfhonderd euro lichter maken? Vraag dan de Caffeo Lattea van Melitta als cadeau voor je goede examens. Hij is compact en past op je kot, je kan er lekkere espresso's mee maken en dankzij de milk2shower-technologie tover je melkpoedertjes om tot een perfecte schuimlaag.
 
Info: www.melitta.be
 

  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Jan Danckaert is rector ad-interim van de VUB

Vicerector onderwijs- en studentenbeleid Jan Danckaert heeft als ad-interim rector Caroline Pauwels opgevolgd, [...]

10/05/2022

Studenten bannen zwerfvuil uit Overpoort

Zwerfvuil blijft een hardnekkig probleem in de Gentse uitgaansbuurt Overpoort. Er wordt een haalbaarheidsstudie [...]

07/05/2022

Zijn mannen welkom bij een feministische studentenclub?

Antwerpen heeft er sinds kort een nieuwe studentenclub bij, en niet zomaar een! Wij gingen uitleg vragen [...]

06/05/2022

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84