Image
03/03/2010

Vier nieuwe cocktails met J&B

Je hebt vast gelezen dat J&B eind vorig jaar een exclusieve party heeft georganiseerd in Ushuaia, aan het einde van de wereld. Daar werd een kwartet nieuwe cocktails gelanceerd, op basis van de vier natuurelementen. De J&B Earth is een warme kruidencocktail voor in de winter, de J&B Water is blauw als de oceaan, de J&B Air doet het eenvoudig luchtig met vanillelikeur en stukjes citroenzeste (geraspte schil zonder wit), en de J&B Fire steekt de vlam in de pijp in dankzij besprenkeling met chilipepervlokjes.

 

Info: www.guido.be/j&b
 

Even fruitig, minder suiker

 
Het rozige melkdrankje Fristi heeft een make-over gekregen, zodat er voortaan 40% minder suiker in zit. In calorieën gerekend, is een glas Fristi nu niet energierijker dan een glas halfvolle melk. Bovendien zit er voortaan ook evenveel calcium in.
 
 
Espressomachine met schuimdouche
 
Wil je je suikertante of -nonkel een dikke vijfhonderd euro lichter maken? Vraag dan de Caffeo Lattea van Melitta als cadeau voor je goede examens. Hij is compact en past op je kot, je kan er lekkere espresso's mee maken en dankzij de milk2shower-technologie tover je melkpoedertjes om tot een perfecte schuimlaag.
 
Info: www.melitta.be
 

  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Tomorrowland kiest voor digitaal festival

  Om de zomer zonder festivals op te vullen, bouwde Tomorrowland aan een digitale variant, die [...]

05/06/2020

Examenfraude ingenieursstudenten erger dan verwacht

  Eerder raakte bekend dat een aantal eerstejaarsstudenten burgerlijk ingenieur van de Universiteit [...]

05/06/2020

Examen in Flanders Expo: "Ik was blij dat ik mijn oordoppen bij had"

Laure (21) studeert pedagogische wetenschappen aan de Universiteit van Gent en legde al een examen statistiek [...]

04/06/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84