Image
14/04/2010

Studenten KaHo Sint-Lieven ontwikkelen superbier

Sneller, langer en lekkerder. Dat zijn de kernwoorden van de uitvinding van de bierschool. Op de negende editie van het internationale brouwcongres ‘Trends in Brewing’ stelde de grootste brouwerij van Gent een bier voor dat je sneller kan brouwen, langer houdbaar is en zelfs lekkerder wordt.

 


Een flesje pilsbier blijft gemiddeld één jaar lekker, maar door slechte bewaring vermindert de kwaliteit al na drie maanden. KaHo Sint-Lieven heeft nu een nieuwe techniek ontwikkeld waardoor het bier minstens een jaar heerlijk blijft, de smaak zou zelfs verbeteren. Vanaf vandaag tot vrijdag (16 april) nemen meer dan driehonderd internationale deelnemers deel aan het congres waar de nieuwste technologieën en trends voor de verbetering van bier zullen worden besproken.

 
(CS)

 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Jan Danckaert is rector ad-interim van de VUB

Vicerector onderwijs- en studentenbeleid Jan Danckaert heeft als ad-interim rector Caroline Pauwels opgevolgd, [...]

10/05/2022

Studenten bannen zwerfvuil uit Overpoort

Zwerfvuil blijft een hardnekkig probleem in de Gentse uitgaansbuurt Overpoort. Er wordt een haalbaarheidsstudie [...]

07/05/2022

Zijn mannen welkom bij een feministische studentenclub?

Antwerpen heeft er sinds kort een nieuwe studentenclub bij, en niet zomaar een! Wij gingen uitleg vragen [...]

06/05/2022

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84