Image
14/06/2003

Mosselen met Hoegaarden Witbier

Mosselen zijn een typisch Belgisch gerecht.  Gecombineerd met een Belgisch witbier, zijn ze lekkerder dan ooit!

Prijs:
 +/- 4 Euro pp. 

Ingedriënten:
4 kg mosselen, 2 flessen Hoegaarden Witbier, 4 selderstronken, 4 uien, peterselie, laurier, peper, boter.

Bereiding:
De selder en de uien in fijne stukken snijden en aanfruiten in hoeveboter.  De mosselen toevoegen samen met Hoegaarden Witbier, laurier en vers gemalen peper.  Na +/- 5 minuten de mosselen opschudden en verder laten gaarkoken tot alle mosselen mooi geopen 

Duur:
30 min. 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Bloed geven als student, hoe doe ik dat?

Het is al langer bekend dat het Rode Kruis een bloedtekort heeft om mensen te helpen. De VZW organiseert [...]

18/02/2023

Enkele tips voor studenten die het semester zijn gestart in februari!

Het nieuwe semester start en sommigen zijn in een nieuwe richting gestapt. Hélène Blancke (21, Gent) [...]

16/02/2023

STIP IT – De Week tegen Pesten

Pesten wordt al lang aangepakt in Vlaanderen, en dit jaar is dat niet anders. Sinds 2018 bestaat de STIP [...]

15/02/2023

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84