Image
14/06/2003

Mosselen met Hoegaarden Witbier

Mosselen zijn een typisch Belgisch gerecht.  Gecombineerd met een Belgisch witbier, zijn ze lekkerder dan ooit!

Prijs:
 +/- 4 Euro pp. 

Ingedriënten:
4 kg mosselen, 2 flessen Hoegaarden Witbier, 4 selderstronken, 4 uien, peterselie, laurier, peper, boter.

Bereiding:
De selder en de uien in fijne stukken snijden en aanfruiten in hoeveboter.  De mosselen toevoegen samen met Hoegaarden Witbier, laurier en vers gemalen peper.  Na +/- 5 minuten de mosselen opschudden en verder laten gaarkoken tot alle mosselen mooi geopen 

Duur:
30 min. 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Verontrustend veel jongeren bereid om 'geldezel' te zijn

Febelfin, de federatie van de Belgische financiële sector, voerde een onderzoek naar het fenomeen 'geldezels'. [...]

14/04/2022

Eerste Belgische academische bacheloropleiding Artificiële Intelligentie

De Vrije Universiteit Brussel wil in het academiejaar 2022-2023 starten met een gloednieuwe opleiding [...]

13/04/2022

Fonds Tinne Boes steunt studenten in moeilijke situaties

Het Fonds Tinne Boes, beheerd door de Koning Boudewijnstichting, bestaat tien jaar. In dat decennium [...]

12/04/2022

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84