Image
14/06/2003

Mosselen met Hoegaarden Witbier

Mosselen zijn een typisch Belgisch gerecht.  Gecombineerd met een Belgisch witbier, zijn ze lekkerder dan ooit!

Prijs:
 +/- 4 Euro pp. 

Ingedriënten:
4 kg mosselen, 2 flessen Hoegaarden Witbier, 4 selderstronken, 4 uien, peterselie, laurier, peper, boter.

Bereiding:
De selder en de uien in fijne stukken snijden en aanfruiten in hoeveboter.  De mosselen toevoegen samen met Hoegaarden Witbier, laurier en vers gemalen peper.  Na +/- 5 minuten de mosselen opschudden en verder laten gaarkoken tot alle mosselen mooi geopen 

Duur:
30 min. 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

10-jarig bestaan van Deliria gevierd op Internationale Vrouwendag

Dat enkel mannen bier drinken, is uiteraard onzin. Veel vrouwen lusten wel een frisse pint. Maar [...]

11/03/2022

Antwerpse studenten maken gids voor studentendopen en welkomstrituelen

Studentendopen liggen steeds vaker onder vuur. Niet zonder reden natuurlijk, als je je de zaak Sanda [...]

10/03/2022

Nieuw boek onthult 110 instawaardige locaties in eigen land

Smile Safari ken je als het grootste Instagram- en TikTokmuseum van Europa, vol decors en installaties [...]

08/03/2022

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84