Image
14/06/2003

Mosselen met Hoegaarden Witbier

Mosselen zijn een typisch Belgisch gerecht.  Gecombineerd met een Belgisch witbier, zijn ze lekkerder dan ooit!

Prijs:
 +/- 4 Euro pp. 

Ingedriënten:
4 kg mosselen, 2 flessen Hoegaarden Witbier, 4 selderstronken, 4 uien, peterselie, laurier, peper, boter.

Bereiding:
De selder en de uien in fijne stukken snijden en aanfruiten in hoeveboter.  De mosselen toevoegen samen met Hoegaarden Witbier, laurier en vers gemalen peper.  Na +/- 5 minuten de mosselen opschudden en verder laten gaarkoken tot alle mosselen mooi geopen 

Duur:
30 min. 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Zo zorg je er dus voor dat meeuwen niet met je eten gaan vliegen

Heb je het ooit al meegemaakt dat een zeemeeuw je ijshoorntje uit je hand snoept of je picknick komt [...]

14/09/2020

Coronanieuws: dit academiejaar al zeker geen studentendopen

Geen cantussen en studentendopen dit academiejaar. Dat is minister van Onderwijs Ben Weyts overeengekomen [...]

11/09/2020

Steeds meer studenten mogen hun opleiding niet afwerken

Het gebeurt steeds vaker dat studenten hun studies moeten stopzetten omdat ze niet genoeg studiekrediet [...]

11/09/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84