Image
15/06/2003

Toast met garnaal en Hoegaarden Wit

Hoegaarden Witbier combineert erg lekker met vis.  Ook dit eenvoudig gerechtje krijgt net dat ietsje meer, door de lichtzure smaak van het bier.

Prijs:
+/-3 Euro pp. 

Ingedriënten:
Bruin brood,garnalen,mayonaise en peterselie "Laat de korst van het bruin brood eraan: ze vormt een goede rand om vast te nemen.

Bereiding:
Toast het brood instant, laat even afkoelen en smeer er dan een laagje boter op: zo is het brood afgeschermd voor het toch wel vochtige beleg van garnalen met mayonaise.

Duur:
" +/-10 min 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Frans-Vlaanderen lanceert app om West-Vlaams te leren

In Frans-Vlaanderen, in het noorden van Frankrijk, werd vroeger een variant van West-Vlaams gesproken, [...]

23/03/2024

Acht bekende jongeren nemen een week lang het Burger House in Gent over

Vanaf zaterdag 23 maart kan je het culinaire avontuur van acht bekende jongeren volgen via VTM GO, ten [...]

21/03/2024

Ook Bockie De Repper heeft een accountant nodig

Accountancy blijft een knelpuntberoep. Dat ondervonden ook acht bedrijven. Zij besloten er samen iets [...]

19/03/2024

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84