Image
19/06/2003

Tomaat garnaal en Hoegaarden Wit

Een eeuwenoude klassieker, die het nog steeds goed doet.  Een echt zomergerechtje!

Prijs:
4 Euro pp. 

Ingedriënten:
De hoeveelheden sla,tomaten en garnalen zijn naar keuze. 

Bereiding:
Garnalen (zie 'Kitchen Basics') pellen en aanroeren met een weinig mayonaise en gehakte peterselie. Om tomaten te pellen brengen we ze tien seconden in kokend water en dompelen ze dan onmiddellijk in ijskoud water om af te schrikken.

Duur:
+/- 15 min.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

“De pil” voor mannen komt eraan

Een nieuw onderzoek van Weill Cornell Medicine (onderzoekscentrum in New York) naar een anticonceptiepil [...]

20/02/2023

Zombiedrug in VS rot mensenhuid

De Verenigde Staten is in de ban van een nieuwe zombiedrug: tranq. De drug verdooft je urenlang en zodra [...]

19/02/2023

Bloed geven als student, hoe doe ik dat?

Het is al langer bekend dat het Rode Kruis een bloedtekort heeft om mensen te helpen. De VZW organiseert [...]

18/02/2023

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84