Image
19/06/2003

Tomaat garnaal en Hoegaarden Wit

Een eeuwenoude klassieker, die het nog steeds goed doet.  Een echt zomergerechtje!

Prijs:
4 Euro pp. 

Ingedriënten:
De hoeveelheden sla,tomaten en garnalen zijn naar keuze. 

Bereiding:
Garnalen (zie 'Kitchen Basics') pellen en aanroeren met een weinig mayonaise en gehakte peterselie. Om tomaten te pellen brengen we ze tien seconden in kokend water en dompelen ze dan onmiddellijk in ijskoud water om af te schrikken.

Duur:
+/- 15 min.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Studenten KU Leuven teleurgesteld in communicatie over verkrachtingszaak

In oktober jongstleden veroordeelde de rechtbank van Tongeren een prominente professor van de KU Leuven [...]

16/12/2022

Docent Arteveldehogeschool ontslagen wegens vettige Tiktokfilmpjes

Als je je job wil behouden, pas dan op met wat je post op social media. Vraag dat maar aan Frank D’Hanis, [...]

14/12/2022

Tips om energie te besparen op kot

Hogeschool Odisee komt met tips voor studenten om op kot energie te besparen en kosten te drukken. "Het [...]

09/12/2022

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84