Image
19/06/2003

Tomaat garnaal en Hoegaarden Wit

Een eeuwenoude klassieker, die het nog steeds goed doet.  Een echt zomergerechtje!

Prijs:
4 Euro pp. 

Ingedriënten:
De hoeveelheden sla,tomaten en garnalen zijn naar keuze. 

Bereiding:
Garnalen (zie 'Kitchen Basics') pellen en aanroeren met een weinig mayonaise en gehakte peterselie. Om tomaten te pellen brengen we ze tien seconden in kokend water en dompelen ze dan onmiddellijk in ijskoud water om af te schrikken.

Duur:
+/- 15 min.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Anna-Livia helpt je bij jouw studiekeuze via Instagram

Moet je binnenkort een (nieuwe) studiekeuze maken? Anna-Livia, ook bekend als @vanilack op Instagram, [...]

09/04/2021

Glee-cast eert Naya Rivera op 32ste GLAAD Media Awards

Op de virtuele ceremonie van de 32ste GLAAD Media Awards, prijzen voor LGBT-representatie in de media, [...]

09/04/2021

De winnaar van Big Brother is bekend

Na 100 dagen, 82 afleveringen, romances en ruzies, is de winnaar van Big Brother eindelijk bekend. De [...]

09/04/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84