Image
19/06/2003

Tomaat garnaal en Hoegaarden Wit

Een eeuwenoude klassieker, die het nog steeds goed doet.  Een echt zomergerechtje!

Prijs:
4 Euro pp. 

Ingedriënten:
De hoeveelheden sla,tomaten en garnalen zijn naar keuze. 

Bereiding:
Garnalen (zie 'Kitchen Basics') pellen en aanroeren met een weinig mayonaise en gehakte peterselie. Om tomaten te pellen brengen we ze tien seconden in kokend water en dompelen ze dan onmiddellijk in ijskoud water om af te schrikken.

Duur:
+/- 15 min.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Videocampagne wil jongeren inspireren tijdens corona

De Universiteit Gent en jongereninfoplatform WAT WAT hebben een videocampagne op poten gezet waarmee [...]

26/02/2021

Graspop gaat voor tweede jaar op rij niet door

Metelheads moeten nog op hun honger blijven zitten: de 25ste editie van Graspop Metal Meeting wordt [...]

26/02/2021

Festival Best Kept Secret gaat ook dit jaar niet door

Het Nederlandse festival Best Kept Secret – waar ook veel Belgen naar uitkijken - zal wegens corona [...]

25/02/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84