Image
19/06/2003

Tomaat garnaal en Hoegaarden Wit

Een eeuwenoude klassieker, die het nog steeds goed doet.  Een echt zomergerechtje!

Prijs:
4 Euro pp. 

Ingedriënten:
De hoeveelheden sla,tomaten en garnalen zijn naar keuze. 

Bereiding:
Garnalen (zie 'Kitchen Basics') pellen en aanroeren met een weinig mayonaise en gehakte peterselie. Om tomaten te pellen brengen we ze tien seconden in kokend water en dompelen ze dan onmiddellijk in ijskoud water om af te schrikken.

Duur:
+/- 15 min.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Opleiding verpleegkunde in Roeselare voor het eerst met mannelijke meerderheid

De Roeselaarse school Ic Dien kent voor het eerst meer mannelijke dan vrouwelijke studenten. Directeur [...]

13/02/2021

Afgestudeerden LUCA School of Arts stellen virtueel tentoon

LUCA School of Arts lanceert voor het eerst een virtuele tentoonstelling (De Nabije Toekomst) met een [...]

13/02/2021

Groeiende consensus om studenten terug op campus te verwelkomen

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) streeft ernaar om nog voor de paasvakantie studenten [...]

12/02/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84