Image
19/06/2003

Tomaat garnaal en Hoegaarden Wit

Een eeuwenoude klassieker, die het nog steeds goed doet.  Een echt zomergerechtje!

Prijs:
4 Euro pp. 

Ingedriënten:
De hoeveelheden sla,tomaten en garnalen zijn naar keuze. 

Bereiding:
Garnalen (zie 'Kitchen Basics') pellen en aanroeren met een weinig mayonaise en gehakte peterselie. Om tomaten te pellen brengen we ze tien seconden in kokend water en dompelen ze dan onmiddellijk in ijskoud water om af te schrikken.

Duur:
+/- 15 min.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Bestel nu je gratis Guido Student Pack

Nog een Guido Student Pack? Ja hoor! Als we op het punt staan om een sombere kerst te beleven, laat ons [...]

10/12/2020

Vlaamse studente gaat viraal met open brief: "We zitten er samen door"

De universiteiten en hogescholen kondigden gisteren aan dat code rood tot eind februari van kracht blijft. [...]

09/12/2020

Vlaamse leerlingen scoren steeds slechter voor wiskunde en wetenschappen

Vlaamse leerlingen scoren slechter voor wiskunde en wetenschappen dan enkele jaren geleden. Dat blijkt [...]

08/12/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84