Image
19/06/2003

Tomaat garnaal en Hoegaarden Wit

Een eeuwenoude klassieker, die het nog steeds goed doet.  Een echt zomergerechtje!

Prijs:
4 Euro pp. 

Ingedriënten:
De hoeveelheden sla,tomaten en garnalen zijn naar keuze. 

Bereiding:
Garnalen (zie 'Kitchen Basics') pellen en aanroeren met een weinig mayonaise en gehakte peterselie. Om tomaten te pellen brengen we ze tien seconden in kokend water en dompelen ze dan onmiddellijk in ijskoud water om af te schrikken.

Duur:
+/- 15 min.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

​Campusactiviteiten starten volgende week weer op in Antwerpen

Aansluitend op de communicatie van minister Weyts dat het Vlaamse hoger onderwijs vanaf 30 november 2020 [...]

25/11/2020

Gloria Monserez laat in haar ziel kijken: "Jongeren hebben perspectief nodig"

De coronatijden zijn lastig voor iedereen, ook voor wie altijd lijkt te lachen op Instagram. Ketnet-wrapper [...]

12/11/2020

​WhatsApp verwijdert berichten

Goed nieuws voor wie soms geheimen via WhatsApp deelt. Het wordt binnenkort mogelijk om berichtjes te [...]

08/11/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84