Image
19/06/2003

Tomaat garnaal en Hoegaarden Wit

Een eeuwenoude klassieker, die het nog steeds goed doet.  Een echt zomergerechtje!

Prijs:
4 Euro pp. 

Ingedriënten:
De hoeveelheden sla,tomaten en garnalen zijn naar keuze. 

Bereiding:
Garnalen (zie 'Kitchen Basics') pellen en aanroeren met een weinig mayonaise en gehakte peterselie. Om tomaten te pellen brengen we ze tien seconden in kokend water en dompelen ze dan onmiddellijk in ijskoud water om af te schrikken.

Duur:
+/- 15 min.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

VUB-proffen pleiten voor afschaffen masterproef door ChatGPT

De masterproef heeft zijn relevantie verloren door de opkomst van AI zoals ChatGPT. Dat stellen twee [...]

24/04/2024

Belgische studenten kronen zich tot wereldkampioen diplomatie

Studenten Alexander Canette en Wout Serras wonnen samen met hun team het wereldkampioenschap diplomatie, [...]

23/04/2024

UHasselt opent gebouw voor revalidatiewetenschappen

De Universiteit Hasselt heeft een faculteitsgebouw revalidatiewetenschappen geopend op het wetenschapspark [...]

23/04/2024

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84