Image
19/06/2003

Tomaat garnaal en Hoegaarden Wit

Een eeuwenoude klassieker, die het nog steeds goed doet.  Een echt zomergerechtje!

Prijs:
4 Euro pp. 

Ingedriënten:
De hoeveelheden sla,tomaten en garnalen zijn naar keuze. 

Bereiding:
Garnalen (zie 'Kitchen Basics') pellen en aanroeren met een weinig mayonaise en gehakte peterselie. Om tomaten te pellen brengen we ze tien seconden in kokend water en dompelen ze dan onmiddellijk in ijskoud water om af te schrikken.

Duur:
+/- 15 min.


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Protesterende kunststudenten palmen Antwerpen in

Als studenten boos zijn, dan trekken ze de straat op. Als kunststudenten boos zijn, dan uiten ze hun [...]

08/03/2023

Koffie geanalyseerd voor studenten

We weten allemaal dat studenten regelmatig hun portie cafeïne krijgen. Je staat ermee op, je neemt het [...]

07/03/2023

The Messy Chef, een succes voor koelkastrestjes

Misschien wel het beste wat er bestaat voor studenten; koken met restjes uit de frigo. Of je ze steelt [...]

06/03/2023

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84