Image
20/06/2003

Gestoofde gehaktballen met brood en Leffe Bruin

Het gerookt zoet aroma van Leffe Bruin past erg goed bij dit gerecht, met de typisch zoetzure aromas van de landelijke Belgische keuken.  Een aanrader!


Prijs:
2 Euro pp. 

Ingedriënten:
We werken met 1,5 kg gehakt van de slager, 4 sneden droog brood, 4 eieren, peper, zout en nootmuskaat. 

Bereiding:
"Het brood verkruimelen, mengen met de eieren en het gehakt in de deegmachine en kneden tot een goed samenhangend geheel. Bij de meeste slagers is het gehakt gekruid. Met de handen vormen we nu platte ballen van 5 tot 6 cm diameter, minstens 2 per noot" 

Duur:
+/-2u 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Twitter bant binnenkort desinformatie omtrent coronavaccinaties

Twitter kondigt aan hard te zullen optreden tegen accounts die herhaaldelijk verkeerde informatie publiceren [...]

10/03/2021

Student wil via enquête peilen naar kwaliteit van studentenjobs

De VUB-student Zakaria Ouaday voert - in het kader van zijn Masterproef – een grootschalig onderzoek [...]

09/03/2021

Bizar: Tiktokker vat dieven dankzij Google Maps

Een Tiktokker genaamd ‘Content Dropped’ heeft dieven op heterdaad kunnen betrappen via Google [...]

09/03/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84