Image
20/06/2003

Gestoofde gehaktballen met brood en Leffe Bruin

Het gerookt zoet aroma van Leffe Bruin past erg goed bij dit gerecht, met de typisch zoetzure aromas van de landelijke Belgische keuken.  Een aanrader!


Prijs:
2 Euro pp. 

Ingedriënten:
We werken met 1,5 kg gehakt van de slager, 4 sneden droog brood, 4 eieren, peper, zout en nootmuskaat. 

Bereiding:
"Het brood verkruimelen, mengen met de eieren en het gehakt in de deegmachine en kneden tot een goed samenhangend geheel. Bij de meeste slagers is het gehakt gekruid. Met de handen vormen we nu platte ballen van 5 tot 6 cm diameter, minstens 2 per noot" 

Duur:
+/-2u 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Krijtcirkels op Gents Sint-Pietersplein moeten afstand garanderen

De feesttaferelen op het Sint-Pietersplein van Gent afgelopen week krijgen een staartje. Stad Gent zal [...]

02/03/2021

Tiktokker gebruikt Excel op de perfecte match te vinden

Wie zegt er dat je ervaring en instinct nodig hebt bij het daten? Tiktok-gebruiker Jenny uit San Francisco [...]

28/02/2021

Pizza blijkt gezonder ontbijt te zijn dan ontbijtgranen

Voor de mensen die al eens graag restjes pizza naar binnen spelen na een zatte avond is er goed nieuws. [...]

28/02/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84