Image
20/06/2003

Gestoofde gehaktballen met brood en Leffe Bruin

Het gerookt zoet aroma van Leffe Bruin past erg goed bij dit gerecht, met de typisch zoetzure aromas van de landelijke Belgische keuken.  Een aanrader!


Prijs:
2 Euro pp. 

Ingedriënten:
We werken met 1,5 kg gehakt van de slager, 4 sneden droog brood, 4 eieren, peper, zout en nootmuskaat. 

Bereiding:
"Het brood verkruimelen, mengen met de eieren en het gehakt in de deegmachine en kneden tot een goed samenhangend geheel. Bij de meeste slagers is het gehakt gekruid. Met de handen vormen we nu platte ballen van 5 tot 6 cm diameter, minstens 2 per noot" 

Duur:
+/-2u 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

‘Save the date, jij trouwt donderdag!’

Karel de Grote Hogeschool (KdG) in Antwerpen organiseert deze week een ludieke Valentijnsactie. Donderdag [...]

12/02/2020

McDonald's Antwerpen organiseert eerste McCantus

#McStudentenclub lanceerde een tijdje geleden het Facebookevenement ‘Ik ga naar de McCantus’ [...]

11/02/2020

We spelen een spel vanavond: Drinkopoly!

Wat je precies nodig hebt om Drinkopoly te spelen? Shotglaasjes, een spelbord, een boek kaarten met [...]

28/01/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84