Image
21/06/2003

Tomaat garnaal met frieten en Stella Artois

De combinatie van de frisse tomaat garnaal en de warme frietjes, vraagt om een Stella Artois.  Dit bier is verfrissend en gaat goed bij de frietjes.

Ingedriënten:
De hoeveelheden tomaten en garnalen zijn naar keuze . 

Bereiding:Om tomaten te pellen brengen we ze tien seconden in kokend water en dompelen ze dan onmiddellijk in ijskoud water om af te schrikken. Na het pellen snijden we er een hoedje af en we halen ze uit met een aangescherpte lepel. De twee tomaten op een slabodem.

Duur: 
+/-30 min 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

5 must-do's in Antwerpen

1) Neem de Waterbus Geweldig leuk om voor een prikje de Schelde over te steken van het Steenplein [...]

26/05/2025

5x 'waauw!' in Aalst

1) De klimschouw op de Schotte is waauw! Op recreatiedomein de Schotte, achter de sporthal, staat [...]

12/05/2025

VUB geeft onderdak aan supercomputer van 8,6 miljoen euro

Vlaanderen investeert meer dan acht miljoen euro in een nieuwe supercomputer. De Vrije Universiteit Brussel [...]

23/04/2025

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84