Image
21/06/2003

Tomaat garnaal met frieten en Stella Artois

De combinatie van de frisse tomaat garnaal en de warme frietjes, vraagt om een Stella Artois.  Dit bier is verfrissend en gaat goed bij de frietjes.

Ingedriënten:
De hoeveelheden tomaten en garnalen zijn naar keuze . 

Bereiding:Om tomaten te pellen brengen we ze tien seconden in kokend water en dompelen ze dan onmiddellijk in ijskoud water om af te schrikken. Na het pellen snijden we er een hoedje af en we halen ze uit met een aangescherpte lepel. De twee tomaten op een slabodem.

Duur: 
+/-30 min 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Voor minder dan 500 euro vind je geen kot meer in Gent

Om de twee jaar houdt de stad Gent een enquête over studentenhuisvesting. Daaruit blijkt dat je voor [...]

27/02/2025

Sterren en planeten van dichtbij in Antwerpen

Heb je een stille voorliefde voor sterrenkunde, maar heeft je studie er niks mee te maken? Vanaf 19 september [...]

23/02/2025

TEDXUHasselt: Shifting Perspectives

Over eender welk onderwerp valt er inmiddels wel een TED Talk te vinden. Wil je meer zelfvertrouwen? [...]

21/02/2025

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84