Image
22/06/2003

Spruitenstoemp met gebakken speksneden en Leffe Bruin

Deze stoemp wordt aangeboden met een Leffe Bruin, die door zijn zachtaardige smaak dit subtiele gerecht vervolledigt.

Prijs:
2 Euro pp. 

Ingrediënten voor spruitenstoemp:
400 g fijn gesneden groene kool, 150 g grof gesneden rapen, 300 g grof gesneden ui, 200 g grof gesneden preiwit, een halve kg gehalveerde Brusselse spruiten, 250 g wortelen, een tak grof gesneden witte selder.

Bereiding:
Alle groenten 10 minuten in de boter laten "zweten", dan kalfsfond en het kruidentuiltje toevoegen en ongeveer 30 minuten zachtjes laten koken. Dan aardappelblokjes toevoegen en nog 20 minuten laten pruttelen onder deksel. 

Duur:
 +/- 1,5u


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Studenten KU Leuven teleurgesteld in communicatie over verkrachtingszaak

In oktober jongstleden veroordeelde de rechtbank van Tongeren een prominente professor van de KU Leuven [...]

16/12/2022

Docent Arteveldehogeschool ontslagen wegens vettige Tiktokfilmpjes

Als je je job wil behouden, pas dan op met wat je post op social media. Vraag dat maar aan Frank D’Hanis, [...]

14/12/2022

Tips om energie te besparen op kot

Hogeschool Odisee komt met tips voor studenten om op kot energie te besparen en kosten te drukken. "Het [...]

09/12/2022

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84