Image
22/06/2003

Spruitenstoemp met gebakken speksneden en Leffe Bruin

Deze stoemp wordt aangeboden met een Leffe Bruin, die door zijn zachtaardige smaak dit subtiele gerecht vervolledigt.

Prijs:
2 Euro pp. 

Ingrediënten voor spruitenstoemp:
400 g fijn gesneden groene kool, 150 g grof gesneden rapen, 300 g grof gesneden ui, 200 g grof gesneden preiwit, een halve kg gehalveerde Brusselse spruiten, 250 g wortelen, een tak grof gesneden witte selder.

Bereiding:
Alle groenten 10 minuten in de boter laten "zweten", dan kalfsfond en het kruidentuiltje toevoegen en ongeveer 30 minuten zachtjes laten koken. Dan aardappelblokjes toevoegen en nog 20 minuten laten pruttelen onder deksel. 

Duur:
 +/- 1,5u


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Thomas More-studenten stellen 'Inspiratiegids studentendopen' voor

De Inspiratiegids studentendopen is het resultaat van vele gesprekken met studenten van alle ​Thomas [...]

27/12/2022

Enkel ja betekent ja op de VUB

De Vrije Universiteit Brussel schakelt een versnelling hoger in de aanpak van ongewenst seksueel grensoverschrijdend [...]

22/12/2022

Kom gratis blokken in deze nachtclubs in Leuven en Brussel

Van 3 tot 12 januari worden nachtclubs Jeux d'Hiver in Brussel en Barvista in Leuven omgetoverd tot [...]

19/12/2022

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84