Image
23/07/2003

Vlaamse kabeljauw met Hoegaarden Wit

Hoegaarden Wit is een ideaal bier voor bij visgerechten.  Ook bij deze traditionele visschotel is dit fris bier perfect.

Duur:
4 Euro pp. 

Ingedriënten:
We gebruiken: 6 dike moten kabeljauw,3dl Stella Artois of Hoegaarden Wit,6 fijngehakte sjalotten en een half bosje fijn gehakte peterselie,150g boter,bieslook,tijm,laurier,citroen,peper en zout. De moten lichtjes zouten en inpeperen en op een laag gehakte sjalot en peterselie in een stevig beboterde vuurvaste schaal overbrengen.Op elke moot een takje tijm,een half blad laurier,wat bieslook en een schijfje van een citroen die voorafgaandelijk gesc +/- 30 min


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Opleiding verpleegkunde in Roeselare voor het eerst met mannelijke meerderheid

De Roeselaarse school Ic Dien kent voor het eerst meer mannelijke dan vrouwelijke studenten. Directeur [...]

13/02/2021

Afgestudeerden LUCA School of Arts stellen virtueel tentoon

LUCA School of Arts lanceert voor het eerst een virtuele tentoonstelling (De Nabije Toekomst) met een [...]

13/02/2021

Groeiende consensus om studenten terug op campus te verwelkomen

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) streeft ernaar om nog voor de paasvakantie studenten [...]

12/02/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84