Image
26/07/2011

Barbecuetips

 


Hoe voorkom ik dat het vlees uitdroogt op de barbecue?

 
SIMPEL: Rol het vlees eerst in een mengsel van grof zout en kruiden. Dat vormt een korstje bij het grillen, zodat het sap in het vlees blijft.
 
Hoe weet ik wanneer de vis gaar is op de barbecue?
 

SIMPEL: Trek voorzichtig aan de rugvin. Als ze los komt, is de vis gaar. 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Studenten uit Louvain-la-Neuve op reis naar... Mars

Na een onderbreking van twee jaar wegens de pandemie is het tiende UCLouvain to Mars-team vertrokken [...]

23/08/2022

Student Davo Maras wint Inclu-Scriptieprijs

UGent-student Davo Maras heeft de Inclu-Scriptieprijs gewonnen. In zijn scriptie Transgender personen [...]

12/08/2022

Studenten van HOGENT winnen pleitwedstrijd in Spanje

Een team van tweedejaarsstudenten Rechtspraktijk van HOGENT won de Businet International Moot Court, [...]

11/08/2022

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84