Image
26/07/2011

Barbecuetips

 


Hoe voorkom ik dat het vlees uitdroogt op de barbecue?

 
SIMPEL: Rol het vlees eerst in een mengsel van grof zout en kruiden. Dat vormt een korstje bij het grillen, zodat het sap in het vlees blijft.
 
Hoe weet ik wanneer de vis gaar is op de barbecue?
 

SIMPEL: Trek voorzichtig aan de rugvin. Als ze los komt, is de vis gaar. 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Studenten van Europacollege in quarantaine na 22 positieve coronatests

Alle studenten van het Europacollege in Brugge moeten in de eerste week van het academiejaar al overschakelen [...]

22/09/2020

Cafés in de Overpoort mogen open, maar (bijna) niemand durft

Maandag start het academiejaar, maar van cafébezoekjes zal niet veel in huis komen. Het merendeel [...]

19/09/2020

Alma past menu en prijzen aan

De Alma, het studentenrestaurant van de KU Leuven, opent met een aangepast menu. De boosdoener in het [...]

18/09/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84