Image
26/07/2011

Barbecuetips

 


Hoe voorkom ik dat het vlees uitdroogt op de barbecue?

 
SIMPEL: Rol het vlees eerst in een mengsel van grof zout en kruiden. Dat vormt een korstje bij het grillen, zodat het sap in het vlees blijft.
 
Hoe weet ik wanneer de vis gaar is op de barbecue?
 

SIMPEL: Trek voorzichtig aan de rugvin. Als ze los komt, is de vis gaar. 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Studenten UGent krijgen binnenkort les in Flanders Expo en Ghelamco Arena

Studenten aan de UGent zullen volgend academiejaar niet enkel school volgen op de campus, maar ook in [...]

21/08/2020

Wereldwijde storing bij Google treft ook België

Een wereldwijde storing bij Google verhindert heel wat mensen om met Gmail, Google Drive, Google Meet [...]

20/08/2020

Deze hilarische mondmaskers moet je gezien hebben

Jedidja Tack uit Oudenaarde maakt van de nood een deugd. Ze richtte Mondgrapjes op, een site waarop ze [...]

07/08/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84