Image
26/07/2011

Barbecuetips

 


Hoe voorkom ik dat het vlees uitdroogt op de barbecue?

 
SIMPEL: Rol het vlees eerst in een mengsel van grof zout en kruiden. Dat vormt een korstje bij het grillen, zodat het sap in het vlees blijft.
 
Hoe weet ik wanneer de vis gaar is op de barbecue?
 

SIMPEL: Trek voorzichtig aan de rugvin. Als ze los komt, is de vis gaar. 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Eerste kattencafé van Limburg opent binnenkort de deuren

In Genkt wordt deze maand het eerste kattencafé van Limburg geopend. MAU is er niet enkel voor [...]

04/08/2020

Gratis treintickets laten nog enkele weken op zich wachten

Het is nog even wachten op de beloofde gratis treinritten. NMBS stelt het initiatief uit tot september. [...]

01/08/2020

Coronanieuws: eindelijk duidelijkheid over volgend academiejaar

Er is eindelijk duidelijkheid voor studenten over de organisatie van het volgende academiejaar. Ook in [...]

10/07/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84