Image
26/07/2011

Barbecuetips

 


Hoe voorkom ik dat het vlees uitdroogt op de barbecue?

 
SIMPEL: Rol het vlees eerst in een mengsel van grof zout en kruiden. Dat vormt een korstje bij het grillen, zodat het sap in het vlees blijft.
 
Hoe weet ik wanneer de vis gaar is op de barbecue?
 

SIMPEL: Trek voorzichtig aan de rugvin. Als ze los komt, is de vis gaar. 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

VUB-studenten organiseren voor het eerst online cantussen

Het feestende studentenleven ligt even plat. Daarom riepen vier studenten van de Vrije Universiteit in [...]

02/04/2020

Jupiler trakteert jarigen op 10 pinten na lockdown

Een verjaardagsfeest vieren doe je het liefst samen met je familie en vrienden maar dit is nu even moeilijk. [...]

02/04/2020

Red je stamcafé en bestel nu alvast je virtuele pintjes

Je stamcafé dat wekenlang gesloten blijft, da's flink balen. Maar hoeveel erger zou het zijn [...]

25/03/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84