Image
26/07/2011

Barbecuetips

 


Hoe voorkom ik dat het vlees uitdroogt op de barbecue?

 
SIMPEL: Rol het vlees eerst in een mengsel van grof zout en kruiden. Dat vormt een korstje bij het grillen, zodat het sap in het vlees blijft.
 
Hoe weet ik wanneer de vis gaar is op de barbecue?
 

SIMPEL: Trek voorzichtig aan de rugvin. Als ze los komt, is de vis gaar. 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Brainfood voor blok en examens

Blokken en examens, dat betekent vele uren aan je bureau doorbrengen. Maar hoe kun je je hardwerkende [...]

03/06/2024

Brusselse scholieren oefenen Nederlands met Vlaamse Studenten

Sinds november vorig jaar biedt Parlangi Brusselse anderstalige scholieren de kans om hun Nederlands [...]

31/05/2024

Odisee-studenten helpen bij gezondheidsonderzoeken Special Olympics

Tijdens de Nationale Zomerspelen van Special Olympics Belgium, die plaatsvonden van woensdag 8 tot zaterdag [...]

28/05/2024

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84