Image
26/07/2011

Barbecuetips

 


Hoe voorkom ik dat het vlees uitdroogt op de barbecue?

 
SIMPEL: Rol het vlees eerst in een mengsel van grof zout en kruiden. Dat vormt een korstje bij het grillen, zodat het sap in het vlees blijft.
 
Hoe weet ik wanneer de vis gaar is op de barbecue?
 

SIMPEL: Trek voorzichtig aan de rugvin. Als ze los komt, is de vis gaar. 


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Debat over levensbeschouwelijke kentekens op school

De Vlaamse hogescholen vragen een debat over de levensbeschouwelijke kentekens op school. Volgens hen [...]

14/04/2024

De Warmste Week vindt opnieuw plaats in Brugge

Voor het tweede jaar op rij trekt De Warmste Week naar ’t Zand in Brugge. Dat is bekendgemaakt [...]

13/04/2024

Politiestage voor jongeren in Gent

De Gentse politie heeft tijdens de paasvakantie twintig jongeren een mini-opleiding tot agent gegeven. [...]

12/04/2024

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84