Image
12/08/2003

Penne à l'Arrabiata

In een halfuurtje tijd kan je voor vier personen een schitterende Italiaanse pastaschotel uit de pan toveren, zo meldt ons student Lesley Naulaerts uit Leuven.
Snij een grote paprika, een grote ui en 200 gram worteltjes fijn en stoof ze in olijfolie. Beetje peper en zout toevoegen. Kook 400 gram penne gaar en snij ondertussen een dikke plak ham in blokjes. De hamblokjes mogen bij de groentjes, net als twee blikken gepelde tomaten, en dat alles laat je 20 minuutjes sudderen op een zacht vuurtje. Af en toe even roeren en kruiden met cayennepeper. Als de saus klaar is, giet je ze over de pasta. Eventueel versieren met olijven. Smakelijk!
  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Gent wil infocoaches in Overpoortstraat behouden

De infocoaches in hun Overpoortchalet kregen begin dit jaar te horen dat hun diensten niet langer gesubsidieerd [...]

25/02/2023

Gratis condooms in Frankrijk

Een condoom is niet het goedkoopste product op de markt. Daarom besliste Frankrijk op 1 januari om alle [...]

24/02/2023

Poolse vrouw denkt vermiste kleuter Madeleine McCann te zijn

Sociale media zijn de laatste dagen in de ban van de Madeleine McCann-case. De Poolse vrouw Julia Wendell [...]

23/02/2023

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84