Image
12/08/2003

Penne à l'Arrabiata

In een halfuurtje tijd kan je voor vier personen een schitterende Italiaanse pastaschotel uit de pan toveren, zo meldt ons student Lesley Naulaerts uit Leuven.
Snij een grote paprika, een grote ui en 200 gram worteltjes fijn en stoof ze in olijfolie. Beetje peper en zout toevoegen. Kook 400 gram penne gaar en snij ondertussen een dikke plak ham in blokjes. De hamblokjes mogen bij de groentjes, net als twee blikken gepelde tomaten, en dat alles laat je 20 minuutjes sudderen op een zacht vuurtje. Af en toe even roeren en kruiden met cayennepeper. Als de saus klaar is, giet je ze over de pasta. Eventueel versieren met olijven. Smakelijk!
  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Minder politiek op sociale media

Je zal niet langer politieke content op jouw sociale media zien verschijnen, tenzij je dat zelf wilt. [...]

06/04/2024

Campus Diepenbeek krijgt een make-over

Begin vorige maand hebben studenten van de Universiteit Hasselt, hogeschool PXL, en hogeschool UCLL meer [...]

05/04/2024

Eva Daeleman brengt boek over depressie uit

Oud-omroepster Eva Daeleman brengt een nieuw boek uit, waarin ze openlijk vertelt over de zware depressie [...]

05/04/2024

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84