Image
27/01/2014

Back to basics met oranje wijn


Wie mee wil zijn, drinkt volgens De Morgen oranje wijn. Een nieuwigheid is dat niet, maar er zouden  tegenwoordig wel merkbaar meer geïnteresseerden zijn. Volgens Yannick Dehandschutter, die vorig jaar tot beste Belgische sommelier werd gekroond, smaakt de wijn rijker. Dat komt omdat hij puur natuurlijk tot stand komt. “Wijn wordt vaak gemanipuleerd om commerciële redenen, maar vandaag de dag wil iedereen back to basics. Vandaar dat de oranje wijn zo aanspreekt”, verklaart Dehandschutter. Benieuwd of bier na oranje wijn nog steeds venijn geeft. (BV)


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Slechte punten op je examen? Steek de schuld op fijn stof!

Denk niet meteen dat je dom bent als je een stomme rekenfout maakt. Niet jij, maar fijnstof ligt aan [...]

20/02/2020

Studenten hoger onderwijs verkiezen papier om te studeren

Uitgeverij VAN IN bevroeg deze maand een 300-tal studenten hoger onderwijs over hun studiemethodes. Ze [...]

18/02/2020

8 kotplanten die blijven leven

Planten op kot zijn hip. Toch is niet iedereen de beste in het verzorgen voor dat stukje natuur in je [...]

17/02/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84