Image
27/01/2014

Back to basics met oranje wijn


Wie mee wil zijn, drinkt volgens De Morgen oranje wijn. Een nieuwigheid is dat niet, maar er zouden  tegenwoordig wel merkbaar meer geïnteresseerden zijn. Volgens Yannick Dehandschutter, die vorig jaar tot beste Belgische sommelier werd gekroond, smaakt de wijn rijker. Dat komt omdat hij puur natuurlijk tot stand komt. “Wijn wordt vaak gemanipuleerd om commerciële redenen, maar vandaag de dag wil iedereen back to basics. Vandaar dat de oranje wijn zo aanspreekt”, verklaart Dehandschutter. Benieuwd of bier na oranje wijn nog steeds venijn geeft. (BV)


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

PXL-studenten pakken opnieuw uit met naaktkalender

Vrouwelijke én mannelijke studenten van het roeiteam van Limburgse Hogeschool PXL hebben opnieuw [...]

07/01/2020

Wat je best niet doet de nacht voor een examen

Wie maakt zich tijdens de blok nooit schuldig aan een nachtje doorstuderen of overdreven veel cafeïne [...]

05/01/2020

De 7 ultieme studietips voor een geslaagde blok

Amerikaans psychologieprofessor Marty Lobdell bestudeerde jarenlang hoe je het efficiëntst studeert, [...]

04/01/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84