Image
27/01/2014

Back to basics met oranje wijn


Wie mee wil zijn, drinkt volgens De Morgen oranje wijn. Een nieuwigheid is dat niet, maar er zouden  tegenwoordig wel merkbaar meer geïnteresseerden zijn. Volgens Yannick Dehandschutter, die vorig jaar tot beste Belgische sommelier werd gekroond, smaakt de wijn rijker. Dat komt omdat hij puur natuurlijk tot stand komt. “Wijn wordt vaak gemanipuleerd om commerciële redenen, maar vandaag de dag wil iedereen back to basics. Vandaar dat de oranje wijn zo aanspreekt”, verklaart Dehandschutter. Benieuwd of bier na oranje wijn nog steeds venijn geeft. (BV)


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Kunstafdeling van de hogeschool PXL toont voor het eerst werken van oud-studenten

In de kunstgalerie van de Hasseltse hogeschool PXL kan je vanaf nu kunstwerken van dertig oud-studenten [...]

26/03/2024

Magnetometer van wetenschapsstudenten UHasselt mag mee op ruimtereis

Eind volgend jaar gaat het onbemand ruimtevliegtuig ESA Space Rider de ruimte in, om daar experimenten [...]

24/03/2024

Frans-Vlaanderen lanceert app om West-Vlaams te leren

In Frans-Vlaanderen, in het noorden van Frankrijk, werd vroeger een variant van West-Vlaams gesproken, [...]

23/03/2024

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84