Image
24/01/2004

Creatief met ovenkaas

Kaasspecialist Rougette komt met een nieuw concept op de proppen dat winterse avonden op kot een nieuw elan geeft: ovenkazen.
De 'fromage au four' zit in een houten mandje dat mee de oven in kan. Na 10 minuten moet je de kaas er even uithalen om de korst open te plooien. Nog eens 10 minuten later is-ie klaar en kan je er samen een stuk stokbrood of brokjes aardappel in dippen. Een flesje wijn maakt het natuurlijk helemaal af. De ovenkazen van Rougette komen in twee variaties: Landkaas of Camembert.

(HDP)


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Facebook lanceert nieuw studentenplatform

Back to basics bij Mark Zuckerberg: Facebook Campus is een platform volledig gewijd aan studenten. Dat [...]

22/02/2021

Vrouw weigert om snor of unibrow te scheren voor haar dates

De Deense Eldina Jaganjac uit Kopenhagen weigert voortaan gezichtsbeharing te verwijderen. Haar reden: [...]

22/02/2021

Gentse studenten maken live radio en televisie

De studenten Journalistiek van de Arteveldehogeschool hebben het jaar stevig ingezet met zowel een coronaproof [...]

21/02/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84