Image
24/01/2004

Creatief met ovenkaas

Kaasspecialist Rougette komt met een nieuw concept op de proppen dat winterse avonden op kot een nieuw elan geeft: ovenkazen.
De 'fromage au four' zit in een houten mandje dat mee de oven in kan. Na 10 minuten moet je de kaas er even uithalen om de korst open te plooien. Nog eens 10 minuten later is-ie klaar en kan je er samen een stuk stokbrood of brokjes aardappel in dippen. Een flesje wijn maakt het natuurlijk helemaal af. De ovenkazen van Rougette komen in twee variaties: Landkaas of Camembert.

(HDP)


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Sexting wordt voortaan verplichte leerstof in het secundair onderwijs

Leerlingen van de tweede graad van het secundair onderwijs zullen vanaf volgend schooljaar lessen krijgen [...]

03/03/2021

Gentse student krijgt twee jaar met uitstel voor gefilm in douches

Een bewoner van studenthome Vermeylen in Gent heeft twee jaar celstraf met uitstel gekregen voor het [...]

02/03/2021

Krijtcirkels op Gents Sint-Pietersplein moeten afstand garanderen

De feesttaferelen op het Sint-Pietersplein van Gent afgelopen week krijgen een staartje. Stad Gent zal [...]

02/03/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84