Image
24/01/2004

Creatief met ovenkaas

Kaasspecialist Rougette komt met een nieuw concept op de proppen dat winterse avonden op kot een nieuw elan geeft: ovenkazen.
De 'fromage au four' zit in een houten mandje dat mee de oven in kan. Na 10 minuten moet je de kaas er even uithalen om de korst open te plooien. Nog eens 10 minuten later is-ie klaar en kan je er samen een stuk stokbrood of brokjes aardappel in dippen. Een flesje wijn maakt het natuurlijk helemaal af. De ovenkazen van Rougette komen in twee variaties: Landkaas of Camembert.

(HDP)


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Een derde van alle kledingretours wordt vernietigd

Een kledingstuk dat niet past gratis terugsturen, het is iets dat we allemaal weleens doen. Maar dat [...]

01/04/2024

KU Leuven pakt kotentekort aan

Er is een tekort aan studentenkoten in vrijwel alle grote steden, en de KU Leuven heeft besloten dit [...]

01/04/2024

Belgische violiste haalt de selectie van de Koningin Elisabethwedstrijd

Voor de twintigste editie van de vioolwedstrijd werden een heleboel kandidaten geselecteerd, waaronder [...]

31/03/2024

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84